Matematik

Vektor parallelle

18. november 2021 af delahk - Niveau: A-niveau

Er vektorerne (−3 over −7) og (−21 over −7) parallelle?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Unders\o g om}\\& \textup{det}\left ( \begin{bmatrix} -3 &-21 \\ -7 & -7 \end{bmatrix} \right )=0 \end{array}


Skriv et svar til: Vektor parallelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.