Matematik

funktionsanalyse (differentiering og andet)...Hjælp!

20. november 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, Jeg har brug for hjælp med den sidste opgave (opg. 2).

Tusind tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Opg 2)}\\& \textup{Maksimalt overskud}\\&\textup{kr\ae ver bl.a.}&&f{\, }'(x)=0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. november 2021 af StoreNord

#0
Undersøg hvor f' er 0, og find der overskuddet.


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. november 2021 af mathon

#0
                 \small \begin{array}{llllll} \textup{Define }f(x)=-0.005x^3+1.8x^2+3x \mid x>0\\\\ \textup{Define }fm(x)=\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}\\\\ \textup{solve}\left ( fm(x)=0,x \right ) \end{array}


Svar #5
21. november 2021 af xx2020 (Slettet)

Jeg forstår det nu, tak skal I have!


Skriv et svar til: funktionsanalyse (differentiering og andet)...Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.