Matematik

funktioner

23. november 2021 af Kathrine9087 - Niveau: B-niveau

hej folkens

nogen der kan hjælpe med denne her opgave og evt vise på geogebra hvordan man har tegnet grafen

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

#0

hej folkens

nogen der kan hjælpe med denne her opgave og evt vise på geogebra hvordan man har tegnet grafen

på forhånd tak

Først definerer du funktionen.

Derefter bestemmer du tangentens ligning.


Svar #2
23. november 2021 af Kathrine9087

Ja men det er det jeg ikke forstår

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

https://www.youtube.com/watch?v=qerkGay4yS4


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. november 2021 af SuneChr

b)
x0 = 1
f (1) = 2
f '(1) = 10
Indsæt i tangentligningen så vi, efter reduktion, får
y = 10x - 8


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2021 af Viderekem (Slettet)

Løsning 

Vedhæftet fil:Løsning.PNG

Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.