Matematik

Optimeringsopgave: Optimer X og find rumfanget

02. december 2021 af Vill0467 - Niveau: B-niveau

I nedenstående vedhæftede fil ligger opgaven, jeg har forsøgt en smule og har indtil videre opstillet 

l = 6-2x

b = 4-2x

h = x

V = l*b*h

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2021 af janhaa

V= x(4-2x)(6-2x)

V ' = 4(3x^2 - 10x+6)=0

x = (5/3) - sqrt(7)/3

der 3x< 4


Skriv et svar til: Optimeringsopgave: Optimer X og find rumfanget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.