Matematik

Mindstekrav 2

05. december 2021 af bella852 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har skriftlig mat B eksamen i morgen og har fundet ud af, at jeg kan bestå min eksamen, hvis bare jeg har styr på mindstekravsopgaverne. 

Har fundet nogen eksempler på mindstekravsopgaver og har fået forklaring og svar til dem, mangler bare at få hjælp til 10 af dem. Jeg vedhæfter dokument og screenshots af de 10 opgaver her. 

Håber der er nogen der vil hjælpe mig.

Mvh 

Bella


Svar #1
05. december 2021 af bella852

1-6 


Svar #2
05. december 2021 af bella852

7-10


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2021 af StoreNord

Opgave 2: 
https://www.youtube.com/watch?v=CSIYXHwYNwY&ab_channel=MichaelGrankvistS%C3%B8rensen

Opgave 3:
https://www.webmatematik.dk/lektioner/matematik-b/differentialregning/tangentens-ligning

Opgave 5:
Indsæt x=2 i ligningen og se, om den er sand.

Opgave 6 kan tegnes i Geogebra.

Opgave 7:
Bestem hældningen at tangenten


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2021 af janhaa

#1

1-6 

Oppg 1.

Binomisk distribution

Bin(10, 1/8)

P(X= 4)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. december 2021 af janhaa

#1

1-6 

3.

y-4 = 3*(x - 2)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2021 af janhaa

4. 

binomisk distribution

bin(n, p) = bin(7, 0.25)


Skriv et svar til: Mindstekrav 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.