Fysik

Betragt kredsløb og Bestem I2.

08. december 2021 af SeniorMuhkkel - Niveau: B-niveau

Hej sidder lidt fast med en opgave. Ved ikke helt hvordan man skal finde I2 ud fra kredsløbet. Eller hvordan man kommer frem til R1 og R2. 

Vedhæftet fil: resistans.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2021 af PeterValberg

I2 er forskellen I og I1 (husk på Kirchhoffs strømlov)

I_2=I-I_1=0,27\,mA-0,1\,mA=\,....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. december 2021 af PeterValberg

Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2021 af PeterValberg

Vedr. bestemmelsen af resistanserne, benyt Ohms Lov

R_1=\frac{U}{I_1}=\frac{9\,V}{0,0001\,A}=\,....\Omega

ligeledes for R2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
08. december 2021 af PeterValberg

Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2021 af MandenMedMangeHatte

Hvem i alverden er det der laver alle disse elendige ellære-opgaver? Jeg har ikke set én eneste godt beskrevet fysikopgave om emnet elektronik og ellære. Det er godt nok ærgerligt, for det skræmmer eleverne væk fra denne fantastiske verden.


Skriv et svar til: Betragt kredsløb og Bestem I2.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.