Matematik

opgave 4

12. december 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, jeg har brug for hjælp til opgave b, c og d. A er løst. Den gav 0,176. Nogle der kan hjælpe? ved ikke hvordan man løser? tak på forhånd

Vedhæftet fil: opgave 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2021 af Soeffi


Svar #2
12. december 2021 af Sofia0294

jeg forstår ikke b? hvordan skal man angive koordinaatsystemet tilnærmelsesvis har ligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2021 af ringstedLC

Bliv i din oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2029734 og giv dine tråde nogle bedre overskrifter for at undgå lignende i fremtiden.

Fra linket fortsat:

#7

b)

\begin{align*} y &= ax^2+bx+5 \\ y\,' &= 2ax+b \Rightarrow y\,'(0)=b=\tan(10^{\circ}) \\ \Rightarrow y_B &= a\cdot {x_B}^2+\tan(10^{\circ})\cdot x_B+5 \\ a &= \frac{y_B-\tan(10^{\circ})\cdot x_B-5}{{x_B}^2} \\ y &= ... \end{align*}

\begin{align*} y &= \frac{y_B-\tan(10^{\circ})\cdot x_B-5}{{x_B}^2}\cdot x^2+\tan(10^{\circ})\cdot x+5 \\y &=... \end{align*}


Skriv et svar til: opgave 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.