Matematik

f(x) = 20·x - 20·(600 - x) =

20. december 2021 af Alexberthelsen - Niveau: 8. klasse

Hvad er f(x) = 20·x - 20·(600 - x) =

Har virkelig brug for hjælp og det haster en lille smule :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af Anders521

#0 Vedhæft et billede af (hele) opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2021 af Christianfslag

f(x)=20x-20(600-x)\Leftrightarrow 40x-12000

Det er en funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2021 af ringstedLC

#0: Brug regnereglerne (det går meget hurtigere):

\begin{align*} f(x) &= 20\cdot x-20\cdot (600-x) \\ &= a\cdot b-a\cdot (c-b) \\ &= a\cdot b-(a\cdot c-a\cdot b) \\ &= a\cdot b-a\cdot c+a\cdot b \\ &= 2\cdot a\cdot b-a\cdot c \\ \end{align*}


Skriv et svar til: f(x) = 20·x - 20·(600 - x) =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.