Matematik

Pendel opgave

20. december 2021 af hannah1503 - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og prøver at løse opgave d. Jeg har ingen ide om hvordan den skal løses, sådan har hele min klasse det. 

Vedhæftet fil: wad.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af jl9

Kan du ik isolere y i ligningen for circlen fra c) og så sammenligne konstanterne i det midterste udtryk for h(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{cirkel:}\\&& (x-2.72)^2+(y-3.41)^2=r^2\\\\& \textup{gennem }\\&B(2.79;2.15)\textup{:}\\&& (2.79-2.72)^2+(2.15-3.41)^2=r^2=1.8545\\& \textup{hvoraf:}\\&& y\; \; \; \; \; \; =3.41-\sqrt{1.8545-\left ( x-2.72 \right )^2}\\\\&& h(x)=\; \; \; c\; \; \; \; -\sqrt{\; \; \; \; \; d\; \; \; \; \; \! -(x\, -\, \, \, \, \, \, e\, \, \, \, )^2} \end{array}


Skriv et svar til: Pendel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.