Matematik

Matematik hjælp

04. januar 2022 af kjkl (Slettet)

Hej 

jeg har brug for hjælp til de her opgaver

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2022 af Quarr

Få styr på hvad jævn sandsynlighed er og hvordan sandsynligheden så skal beregnes.

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2022 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2022 af PeterValberg

Sandsynligheden for et udfald bestemmes som antal gunstige udfald
sat i forhold til antal mulige:

P(\text{h\ae ndelse})=\frac{\text{antal gunstige udfald}}{\text{antal mulige udfald}}

Terningen (som må forventes at være fair, - dvs. sandsynligheden for 
de mulige udfald er den samme) har seks mulige udfald, hvor af to er "sort"

P(\text{sort})=\frac26=\frac13

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.