Matematik

bestemme hældningskoefficienten

06. januar 2022 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

Ved ikke hvad jeg skal gøre. Er der nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2022 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2022 af PeterValberg

Umiddelbart skulle jeg mene, at sammenhængen mellem
tangentens hældningskoefficient i et givent punkt x0 er:

a_t=0,2\cdot f(x_0)

hvilket jo må betyde, at du indsætter f(0) = 3 i ovenstående
for at bestemme tangenthældningen i punktet P

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\\\ \textup{at i ethvert punkt}&\left ( x,y \right )\textup{p\aa \ grafen er tangentens h\ae ldningskoefficient }y{\, }'\textup{ propor-}\\ \textup{tonal med }y.&\textup{Proportionalitetskonstanten er }0.2\\\\& y{\, }'=0.2\cdot y \end{array}


Svar #4
07. januar 2022 af Simonew3

PeterValberg den funktion du har skrevet kan ikke indtastes i geogebra


Skriv et svar til: bestemme hældningskoefficienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.