Kemi

Angiv enzymaktiviteten (U/L) i blodplasmaet.

06. januar 2022 af mpwtaid - Niveau: Universitet/Videregående

Angiv enzymaktiviteten (U/L) i blodplasmaet.

Aktiviteten af et enzym i blodplasma bestemmes ved et koblet spektrofotometrisk assay, hvor
absorbansen af slutproduktet NADH måles i et reaktionsvolumen på 100 μL efter 30 minutters
reaktionstid.

Der fremstilles en standardkurve med regressionsligningen y=0,0681x + 0,0043 (y=A; x=[NADH]).


Det kan antages, at tilstedeværelsen af 1 U enzymaktivitet medfører dannelse af 1,0 μmol NADH
per minut.


Ved målingen fortyndes blodplasmaet først 100 gange og prøvens absorbans måles under samme
betingelser som standardkurven til 0,350.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2022 af Heptan


Skriv et svar til: Angiv enzymaktiviteten (U/L) i blodplasmaet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.