Matematik

Areal og rumfan

12. januar 2022 af Isa14 - Niveau: 7. klasse
Hej jeg har brug for hjælp med hele denne opgave. Jeg forstår det virkelig ikke og jeg er ikke særlig god til matematik. Håber i kan hjælpe mig
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2022 af peter lind

Du kunne godt have lagt papiret normalt.

a) A = πr2 = π(D/2)2

b)  4m2 - svaret i a

c)  0,2*svaret til b


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2022 af ringstedLC

b) På trods af en dårlig opgaveformulering ("Uden omkring ...") må anlægget skulle ses som et cirkelformet bed omgivet af en stenbelagt cirkelring:

\begin{align*} A_\textup{cirkelring} &= \pi\cdot \bigl(R^2-r^2\bigr)\;,\;r=\tfrac{d}{2}\,,\;R=r+2 \end{align*}


Skriv et svar til: Areal og rumfan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.