Matematik

Matematik

17. januar 2022 af Mads135566 - Niveau: A-niveau

Forstår ikke hvordan jeg løser denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2022 af peter lind

Brug formlerne 134, 143 og 146 side 24 og 25 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2022 af mathon

                \small \begin{array}{lllllll} f{\, }'(x)=2x\cdot \cos(x)+x^2\cdot \left ( -\sin(x) \right )=2x\cdot \cos(x)-x^2\cdot \sin(x) \end{array}


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.