Matematik

sammensætning funktioner og stykkevis funktioner

19. januar 2022 af matmatce - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal lave f(x) til en sammensat funktion i hverken 1, eller 2 opgave. Kan intet finde om det i vores udgivet materiale. :/

vedhæftet 2 billeder af opgaver 


Svar #1
19. januar 2022 af matmatce

---


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2022 af mathon

                                               \small \begin{array}{lllll} f(-5)=(-5)^2+5\cdot (-5)-3\\\\ f(0)=\sin(0)\\\\ f(5)=-4\cdot 5+3 \end{array}


Skriv et svar til: sammensætning funktioner og stykkevis funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.