Matematik

geometri

21. januar 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan nogen hjælp med opgave b og c <33


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2022 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2022 af mathon

                \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\& T(x)=\frac{1}{2}\cdot \left (\sqrt{5^2-x^2} \right )\cdot \left ( 2x \right )+\frac{1}{2}\cdot \left ( \sqrt{8^2-x^2} \right )\cdot \left ( 2x \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. januar 2022 af MandenMedMangeHatte

Længden af den blå linje der starter i B og rammer AC er

Længden af den blå linje der starter i D og rammer AC er

Arealet af trekant ABC er

Arealet af trekant ACD er

Det samlede areal er

Kan du se?


Svar #4
22. januar 2022 af vana78 (Slettet)

#3

Længden af den blå linje der starter i B og rammer AC er

Længden af den blå linje der starter i D og rammer AC er

Arealet af trekant ABC er

Arealet af trekant ACD er

Det samlede areal er

Kan du se?

hvordan finder jeg den største areal så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. januar 2022 af ringstedLC

#4: Med CAS løses:

\begin{align*} T\,'(x)=... &= 0 \Rightarrow x_0=\;? \\ T_{maks}=T(x_0) &= \;? \end{align*}


Svar #6
24. januar 2022 af vana78 (Slettet)

#5

#4: Med CAS løses:

\begin{align*} T\,'(x)=... &= 0 \Rightarrow x_0=\;? \\ T_{maks}=T(x_0) &= \;? \end{align*}

det forstå jeg ik


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.