Matematik

geometri

24. januar 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælp jeg spurgt før men kan stadig ik find ud af det. det kun opgave c


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2022 af SuneChr

Løs
T '(x) = 0
Indsæt løsningen i  T (x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2022 af StoreNord

\\T(x)=x\sqrt(25-x^{2})+x\sqrt(64-x^{2})\Leftrightarrow \\T(x)=\sqrt(25x^{2}-x^{4})+\sqrt(64x^{2}-x^{4})\Leftrightarrow \\T(x)=(25x^{2}-x^{4})^{0.5}+(64x^{2}-x^{4})^{0.5}\Leftrightarrow

Det er to ret simple sammensatte funktioner at differentiere.


Skriv et svar til: geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.