Kemi

kys hånd

24. januar 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau

Skriv den kemiske formel på følgnende sammensatte salte ( hint hus kat den samlede ydre ladning skal være neutral) 
a   Ammoniumchlorid 
b   Ammonuimsulfat
c.   Natriumnitrat
d.   Magnesiumnitrit 
e.    Kaliumhydrogenfosfat
f.     Natriumhydrogencarbonat
g    Magnesiumhydroxid 

mange tusind tak for hjælpen virkelig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2022 af Viderekem (Slettet)

Har du ikke en kemibog `?


Svar #2
24. januar 2022 af johansen2094

sådan noget har vi ikke nej bøger findes ikke på vores skole og er på fjern undervising så det ville være synd og sige 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. januar 2022 af Viderekem (Slettet)

#2

sådan noget har vi ikke nej bøger findes ikke på vores skole og er på fjern undervising så det ville være synd og sige 

Så har du jo adgang til systime.dk. Med mindre du er selvstuderende ? 


Svar #4
24. januar 2022 af johansen2094

vores systime er nede kan ikke logge ind den siger fejl hvergang -.-'' 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2022 af Viderekem (Slettet)

#4

vores systime er nede kan ikke logge ind den siger fejl hvergang -.-'' 

Tjek denne video ud - Så vil du få en bedre forståelse

https://www.youtube.com/watch?v=ZJe9IcmUcyA&t=306s

https://www.youtube.com/watch?v=DzGsSfS5IxY


Svar #6
24. januar 2022 af johansen2094

jeg hader kemi men har nogenlunde styr på det. og de der videoer kan jeg sgu ikke magt mere har kigget og kigget og fatter sgu ikke lige det der -.-'' 


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. januar 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Man m\aa \ kende ionerne:}\\\\&& \begin{array}{|c|c|c|c|c|}\hline &\textbf{kationer}&\textbf{anioner}&\textbf{salt}&\textbf{navn}\\ \hline a&N{H_4}^+&Cl^-&NH_4Cl&\textup{ammoniumchlorid}\\ \hline b&N{H_4}^+&S{O_4}^{2-}&\left ( NH_4 \right )_2SO_4&\textup{ammoniumsulfat}\\ \hline c&Na^+&N{O_3}^-&NaNO_3&\textup{natriumnitrat}\\ \hline d&Mg^{2+}&N{O_2}^-&Mg\left ( NO_2 \right )_2&\textup{magnesiumnitrit}\\ \hline e&K^+&HP{O_4}^{2-}&K_2HPO_4&\textup{kaliumhydrogenphosphat}\\ \hline f&Na^+&HC{O_3}^-&NaHCO_3&\textup{natriumhydrogencarbonat}\\ \hline g&Mg^{2+}&OH^-&Mg\left ( OH \right )_2&\textup{magnesiumhydroxid}\\ \hline \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. januar 2022 af mathon

Giver det mening?
Måske kan du næste gang :-)


Svar #9
25. januar 2022 af johansen2094

Jeg forstår når du mathon skriver hvordan og hvorledes det giver faktisk mening :) tak virkelig 


Skriv et svar til: kys hånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.