Matematik

Hjælp med opgave om vektor

30. januar 2022 af Hjælptilmatematik03 - Niveau: A-niveau

Hej Jeg har brug for hjælp til denne opgave. 

Nogen som kan hjælpe

Hvis det er må i gerne skrive hvordan man løser den, for er nemlig meget i tvil

Tak :) 

Vedhæftet fil: Vektorer opgave 6.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2022 af mathon

                         \small \begin{array}{lllllll} \textup{solve}\left (\textup{det}\left ( \begin{bmatrix} 7&t\\ 3&6 \end{bmatrix} \right )=30,t \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2022 af mathon

                                       \small \begin{array}{lllllll} \begin{pmatrix} 7 &t \\ 3 & 6 \end{pmatrix}=30\\\\ 7\cdot 6-3\cdot t=30\\\\ 42-3t=30\\\\ 14-t=10\\\\ t=4 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. januar 2022 af AMelev

Det  ligner en uden hjælpemidler.
Se din formelsamling side 11 (58).
?Udregn determinanten udtrykt ved t, indsæt i ligningen og løs mht. t.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2022 af ringstedLC

#0 Du har allerede oprettet 3 opgaver om vektorer indenfor 2 timer, der alle er "meget svære" og handler om basal vektorregning. Se i formelsamlingen og brug vores hjælp!


Skriv et svar til: Hjælp med opgave om vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.