Kemi

hjælp med kys hånd

31. januar 2022 af johansen2094 - Niveau: C-niveau

Opg 2 Hydratisering ( opløsning af salte i vand )

Opskiv reaktionsskemaet for hydratisering af følgende salte.
 

1 NaCl (s) ----> 
2 MgCl2 (s) ---->
3 KNO3  (s).  ----> 
4 CuSo4 (s). --->
5 Al(NO33 ---> 
6 CaBr2. (S) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2022 af mathon

               \small \begin{array}{lllllllll} \textup{1)}\\&& NaCl\,_{\textit{(s)}}&\longrightarrow &Na^+\,_{\textit{(aq)}}&+&Cl^-\,_{\textit{(aq)}}\\\\ \textup{2)}\\&& MgCl_2\,_{\textit{(s)}}&\longrightarrow &Mg^{2+}\,_{\textit{(aq)}}&+&2\,Cl^-\,_{\textit{(aq)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2022 af mathon

Kender du ingen metal- og syrerestioner?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2022 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllllllll} \textup{3)}\\&& KNO_3\,_{\textit{(s)}}&\longrightarrow &K^+\,_{\textit{(aq)}}&+&N{O_3}^-\,_{\textit{(aq)}}\\\\ \textup{4)}\\&& CuSO_4\,_{\textit{(s)}}&\longrightarrow &Cu^{\, 2+}\,_{\textit{(aq)}}&+&S{O_4}^{2-}\,_{\textit{(aq)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2022 af mathon

                                       \small \small \begin{array}{llllll} \begin{array}{|c|c|}\hline \textbf{metalion}&\textbf{syrerestion}\\ \hline Al^{\, 3+}&N{O_3}^-\\ \hline Ca^{\, 2+}&Br^-\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: hjælp med kys hånd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.