Matematik

Antallet af huse solgt i 2012

31. januar 2022 af mille12347 - Niveau: B-niveau

Nogen der kna hjælpe med dette spørgsmål?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2022 af PeterValberg

Lad f(x) være antallet af solgte huse som en funktion af x år efter 2012

f(x)=29132\cdot\left(1+\frac{10}{100} \right )^x=29132\cdot1,10^x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2022 af Christianfslag

Du kan beskrive en sådan udvikling med følgende opstilling

K_n=K_0\cdot (1+\frac{p}{100})^n

Hvor K(0) er start værdien, K(n) er værdien efter n tid, p er den procentvise udvikling per n og er antallet af år.


Svar #3
31. januar 2022 af mille12347

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Antallet af huse solgt i 2012

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.