Matematik

matematik

01. februar 2022 af sannnnnne (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej har brug for hjælp til de her opgaver til matematik

Oles hund spiser 400 g foder på et døgn. Ole køber
en sæk med 12 kg foder.
 I sækken er der foder til_____døgn?

- tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2022 af Sveppalyf (Slettet)

12kg / 0,400kg/døgn = .... døgn


Svar #2
01. februar 2022 af sannnnnne (Slettet)

1,25kg ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2022 af Jones2929

#2

Du kan skrive 12 kilo som 12 kg, og 400 gram som 0.400 kg. Hvis der er 12 kg, har han til 12 kg / 0.400 kg = (...)døgn. 

For 1.25 kg har han til 1.25 kg / 0.400 kg = (...) døgn


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. februar 2022 af Sveppalyf (Slettet)

400g = 0,400kg

Spørgsmålet kan omformuleres til: Hvor mange portioner a 0,400kg kan man få ud af de 12kg? Altså 12 / 0,400 = ....


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. februar 2022 af kjkl (Slettet)

tak nu har jeg lært det og kan bruge det til en anden gang!


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.