Matematik

eksponentiel funktion

02. februar 2022 af karl1786 - Niveau: B-niveau

kig fil

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2022 af mathon

Kender du ikke to-punktsformlerne?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2022 af ringstedLC

Formel (109) og (110). (x1y1) = (2, 3), (x2y2) = (4, 12)


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{Eksponentiel funktion:}\\&&y=b\cdot a^x\quad \textup{gennem punkterne}\quad (x_1,y_1)\textup{ og }(x_2,y_2)\\\\&& \frac{y_2}{y_1}=\frac{a^{x_2}}{a^{x_1}}=a^{x_2-x_1}\\\\&& a=\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )^\frac{1}{x_2-x_1}\\\\&& b=\frac{y_1}{a^{x_1}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2022 af PeterValberg

#0 Se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.