Matematik

Funktion

05. februar 2022 af Albatross - Niveau: B-niveau
Hvordan gør jeg da jeg skal bestemme f(4)

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2022 af Anders521

#0 Vedhæft et billede af (hele) opgave.


Svar #2
05. februar 2022 af Albatross

Her er opgaven

Brugbart svar (1)

Svar #3
05. februar 2022 af Anders521

#2 Tallet 4 indsættes i funktionen f, dvs.                                                                                                                                                                        f(4) = √4 + (24/4) = ...


Svar #4
05. februar 2022 af Albatross

Er det korrekt?

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. februar 2022 af Anders521

#4 Regnestykket er korrekt, dog kan oplysningen " 4 > 0 " godt undlades. Nu mangles bare svaret.


Svar #6
05. februar 2022 af Albatross

Hvordan skal det udregnes?

Svar #7
05. februar 2022 af Albatross

Skal det være 8?

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. februar 2022 af Anders521

#7 Ja.


Svar #9
05. februar 2022 af Albatross

Tak for hjælpen:)

Brugbart svar (0)

Svar #10
05. februar 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. februar 2022 af ringstedLC

#4: Da man ikke kan tage kvadratroden af et negativt tal og ikke må dividere med 0 er forskriften begrænset:

\begin{align*} \left.\begin{matrix} f(x) &= \sqrt{x}+...&\Rightarrow x\geq 0 \\ f(x)&= ...+\frac{(...)}{x}...&\Rightarrow x\neq 0 \end{matrix}\right\} \Rightarrow x>0 \end{align*}

NB. Opdatér din profil.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.