Matematik

funktioner

14. februar 2022 af magipayer - Niveau: C-niveau

Hvordan bestemmer jeg f?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2022 af Tycoon

Brug din formelsamling.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& a=\frac{\log\left ( \frac{y_2}{y_1} \right )}{\log\left ( \frac{x_2}{x_1} \right )}=\frac{\log\left ( \frac{7}{3} \right )}{\log\left ( \frac{4}{2} \right )}=\\\\&& b=\frac{y_1}{{x_1}^a}=\frac{3}{2^a}= \end{array}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.