Matematik

funktioner

22. februar 2022 af mikkdl - Niveau: C-niveau

hey folkens nogle der kan hjælpe her?


En funktion f er givet ved f(x)=2x+3


Bestem en forskrift for funktionen g givet ved


g(x)=f(x)+8


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2022 af mathon

                 \small \begin{array}{lllllll} g(x)=f(x)+8=2x+3+8=2x+11 \end{array}


Svar #2
23. februar 2022 af mikkdl

Kan du forklare det måske? mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} g(x)=f(x)\textup{ n\aa r man har lagt 8 til.}\\\\& g(x)=f(x)+8\\\\& g(x)=\left ( 2x+3 \right )+8\\\\& g(x)=2x+3+8=2x+11 \end{array}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.