Matematik

funktioner

23. februar 2022 af mikkdl - Niveau: C-niveau

hey folkens nogle der kan både løse men også forklare den her?

en funktion f er givet ved f(x) =-3x^2+3x

bestem forskriften for funktionen g givet ved

g(x)= 7 * f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2022 af mathon

        \small \begin{array}{lllll} g(x)=7\cdot f(x)=7\cdot \left ( -3x^2+3x \right )=7\cdot(- 3)x^2+7\cdot 3x=-21x^2+21x \end{array}


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.