Matematik

Hjælp til Matematik

28. februar 2022 af liseandersen6 - Niveau: A-niveau

nogle som måske kan hjælpe mig med den her opgave 

Vedhæftet fil: Matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2022 af peter lind

a) se din formelsamling side 11 formel 51 og din forrige opgave

b) se din forrige opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2022 af mathon

               \small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\&& v=\cos^{-1}\left ( \frac{\begin{pmatrix} 3\\2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}}{\sqrt{3^2+2^2}\cdot \sqrt{3^2+4^2}} \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. marts 2022 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{b)}\\&& \begin{vmatrix} t-1 &3 \\ 2&t \end{vmatrix}=0 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.