Matematik

Funktioner

02. marts 2022 af signe25hansen - Niveau: B-niveau

To funktioner f og g er givet ved

f(x)=sin(pi*x+pi/2)+3 

g(x)=x2+2

Betstem g(f(2))


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2022 af mathon

Beregn først  f(2).


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2022 af mathon

             \small \small \begin{array}{llllll} && f(x)=\sin(\pi\cdot x+\frac{\pi}{2})+3=\cos(\pi\cdot x)+3\\\\&& f(2)=\cos(\pi\cdot 2)+3=1+3=4 \\\\\\&& g(f(2))=g(4)= \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.