Matematik

matematik

07. marts 2022 af dinfarsermed - Niveau: 8. klasse

11. TREKA TER A. Tegn trekant ABC, når:
vinkel A = 40°, vinkel C = 50° og liniestykket AB = 5,5 cm.

Beregn trekantens areal. 

trekantens areal. B. Tegn trekant ABC, når:
Vinkel A = 100°, vinkel B = 50° og liniestykket DC = 6 cm.

Beregn trekantens areal. 

trekantens areal. C. Tegn trekant ABC, når:
Liniestykket AC = 8,5 cm, Vinkel A = 75° og vinkel B = 75°

Beregn trekantens areal. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2022 af Moderatoren

Du skal nok bruge det, som I lige har haft om i undervisningen. Hvilke problemer har du? 


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.