Matematik

Løs ligninger

17. marts 2022 af Malle5678 - Niveau: B-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde ud at hvordan jeg skal løse de her ligninger. Er der nogle som kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2022 af SuneChr

b) og c) er ordnede 2'gr.s. ligninger, som løses med f.eks. diskriminantformlen.
d) bringes ligeledes i orden som b) og c) og løses på samme måde. Om det hedder
x eller y, er diskriminantformlen "ligeglad" med.


Svar #2
17. marts 2022 af Malle5678

Jeg har prøvet at lave b og c men føler ikke at mine svar giver mening


Svar #3
17. marts 2022 af Malle5678

her er mine svar


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2022 af Quarr

Jeg kan ikke se dine svar.

- - -

Ja

 


Svar #5
17. marts 2022 af Malle5678

Tror man kan se dem nu


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2022 af Quarr

b)

Rettelse:

(-1)^2=(-1)\cdot (-1)=1

Diskriminanten d:

d=(-1)^2-4\cdot 6\cdot (-1)=1-(-24)=1+24=25

c)

Diskriminanten er rigtigt udregnet.

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Løs ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.