Matematik

hjæælp matematik

19. marts 2022 af sararavvh - Niveau: 9. klasse

spørgsmålet lyder såden:

Du vil købe et saltvandsakvarium som er 30 cm bredt og 30 cm højt. Det har et rumfang på 54.000 cm3.

Hvad er længden af akvariet?

tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

30cm * 30cm * L = 54000cm3  <=>

L = 54000cm3 / (30cm * 30cm)  <=>

L = 60cm


Svar #2
19. marts 2022 af sararavvh

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: hjæælp matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.