Matematik

matematik

19. marts 2022 af sararavvh - Niveau: 9. klasse

Hvor mange tiende-dele sekunder var der mellem vinderholdet og holdet, der blev nummer 2?

tak påforhånd

Vedhæftet fil: 2000.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2022 af AngelOneOne

Hej,

Hvert sekund indeholder 10 tiendedele og hvert 0,1 er en tiendedel... Så er det bare at tælle sekunderne mellem vindeholdet og nr. 2, gange med t10, og lægge det antal 0,1'enere der er udover hele sekunder til.

Eksempel:

vinder: 7:23,0

nr. 2: 7:27,8

Forskel:
27 sekunder - 23 sekunder = 5 sekunder
8 tiendedele (0,8) - 0 tiendedele (0,0) = 8 tiende dele
5 sekunder gange 10 tiendedele per sekund = 50 tiendedele
Resultat: 50 tiendedele + 8 tiendedele = 58  tiendedele

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

Bedste tid var 3:29.3, og næstbedste tid var 3:31.2. Forskellen er 1,9 sekunder, dvs. 19 tiendedele sekunder.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \textup{Forskel}_\textup{\,E, C} &= 3\!:\!31.2-3\!:\!29.3 \\ &= 31.2-29.3 \\ &=\frac{(31.2-29.3)\cdot 10}{10}\end{align*}

NB. Skriv en meget bedre og sigende overskrift.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.