Kemi

Opløsning af pH-værdi

19. marts 2022 af Mille087 - Niveau: C-niveau

Hej, 

jeg har brug for hjælp da jeg ikke for det samme resultat som facit listen. 

En opløsning har pH -værdi på 4,3. hvad er (H3O+) og (OH-


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2022 af janhaa

[H^+]=10^{-4,3}=0,00005M


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. marts 2022 af janhaa

(OH-) = Kw/ (H+)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2022 af mathon

Overskriften bør være
                                       pH i opløsning


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. marts 2022 af mathon

                     \small \begin{array}{lllllll} \left [ H_3O^+ \right ]=10^{-pH}=10^{-4.3}\\\\ \left [ OH^- \right ]=10^{pH-14}=10^{4.3-14} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2022 af janhaa

#2

(OH-) = Kw/ (H+)

[OH^-] = 2*10-10 M


Skriv et svar til: Opløsning af pH-værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.