Matematik

areal og omkreds

28. marts 2022 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Akuuut hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} A &= A_{rektangel}+A_{trekant} \\ A &=... \\ O &= 2\cdot \left |AB \right |+\left | AE \right |+2\cdot \left |BC \right | \\ O &=... \end{align*}

b) 

\begin{align*} A=12 &=... \Rightarrow y=... \\ O(x) &= ... \end{align*}


Svar #3
28. marts 2022 af Adl9

#2

a)

\begin{align*} A &= A_{rektangel}+A_{trekant} \\ A &=... \\ O &= 2\cdot \left |AB \right |+\left | AE \right |+2\cdot \left |BC \right | \\ O &=... \end{align*}

b) 

\begin{align*} A=12 &=... \Rightarrow y=... \\ O(x) &= ... \end{align*}

Forstår ikke rigtig hvad du mener!


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. marts 2022 af ringstedLC

a) Du kender vel formlerne for arealet af et rektangel og en trekant. Indsæt sidernes længde udtrykt ved x og y i dem og i formlen for O.

b) Sæt udtrykket for A lig med 12 og isolér y. Udtrykket for y indsættes i udtrykket for O, der så kun har én variabel x.


Skriv et svar til: areal og omkreds

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.