Matematik

Hjælp til Matematik

30. marts 2022 af linejeppe - Niveau: C-niveau

Hej. Er der nogle som kan hjælpe mig med den her opgave 

Vedhæftet fil: Matematik .docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2022 af peter lind

a) p = 0,30  n=50

b)brug dit CAS værktøj

NB Brug hellere billedfil eller til nød en pdf fil. Ikke alle kan læse dette format


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)

a)

X = antal mænd blandt de udvalgte

X ~ b(50 , 0.30)

b)

Bestem P(X = 15).


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2022 af janhaa

Bin (50, 0.30)


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.