Matematik
Hastighed
30. marts 2022 af
Annicca (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Jeg er fuldstædig fortabt i denne opgave.
Jeg hverken kender formlen eller ved, hvordan den skal beregnes.
Jeg får det til at være 900 m, men ved ikke hvordan?
Nogen der kan hjælpe.
Billede er vedhæftet:
Jeg hverken kender formlen eller ved, hvordan den skal beregnes.
Jeg får det til at være 900 m, men ved ikke hvordan?
Nogen der kan hjælpe.
Billede er vedhæftet:
Vedhæftet fil: 7E6B20C8-5880-4852-8436-FFB9DB378681.jpeg
Svar #1
30. marts 2022 af Sveppalyf (Slettet)
Der er 60 sekunder på ét minut, så 10 min. = 10*60 sek = 600 sek.
Når hun svømmer med 1,5 m/sek i 600 sek, så har hun svømmet
1,5 m/sek * 600 sek = 900 m
Skriv et svar til: Hastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
