Matematik

hjælpp

02. april 2022 af Bruger686 - Niveau: 7. klasse
Til opg 149: Skal man bruge kugle rumfang formlen altså “4/3•pi•r³”? Det bliver bare et ekstremt højt tal så jeg ved ikk helt om det er rigtigt.

Til opg 150: Skal man så bare “massefylde • Rumfang” Rumfanget man finder fra 149??

Har vedhæftet et billede af opgaven!:)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Jordens rumfang:}\\& V_{\textup{Jord}}=\frac{4\pi}{3}\cdot \left (6378\;\mathrm{km} \right )^3=1.08678\cdot 10^{12}\;\mathrm{km^3} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2022 af Sveppalyf (Slettet)

V = 4/3*π*(6378 km)3 = 1,09*1012 km3

m = 1,09*1012 km3 * 5,45*109 tons/km3 = 5,92*1021 tons


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2022 af ringstedLC

Vedhæftet fil:2043465.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. april 2022 af ringstedLC

#0                                                                                                                                Det bliver bare et ekstremt højt tal så jeg ved ikk helt om det er rigtigt.

Jorden er jo stor. Den er faktisk så stor, at nogen mennesker fejlagtigt tror, at den er flad.

#0 
Skal man så bare “massefylde • Rumfang” 

Det er korrekt at bruge betegnelsen "massefylde" istedet for opgavens "vægtfylde".


Skriv et svar til: hjælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.