Matematik

Hjælp til funktion

03. april 2022 af Sara3838 - Niveau: B-niveau

Hej,  jeg ved ikke hvordan jeg skal løse den her opgave

Håber i kan hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2022 af SauIGoodman

Har du oprettet forskellige profiler for at stille et enkelt spørgsmål på hver af disse profiler?

Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2022 af Jones2929

Du ved fra din formelsamling, at  \int_{a}^{b} (f(x) - g(x)) dx = \int_{a}^{b} f(x) dx - \int_{a}^{b} g(x) dx

Og så skal du bare indsætte værdierne, som gives i tabellen


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. april 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2022 af ringstedLC

a) Et areal er altid positivt.

\begin{align*} A_M &= \left | \int_{0}^{4}\!f(x)\,\mathrm{d}x-\int_{0}^{4}\!g(x)\,\mathrm{d}x \right | \\ &= \left | F(4)-F(0)-\bigl(G(4)-G(0)\bigr) \right | \\ A_M &= \;? \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.