Matematik

Matematik

25. april 2022 af Per12345K - Niveau: B-niveau

Hej hvordan løser jeg denne opgave:)

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2022 af mathon


Svar #2
25. april 2022 af Per12345K

kan ik se om du har skrevet noget kun et billede:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{a)}\\& \textup{centrum:}\\&&C=\left ( \frac{k}{2},-(r-5) \right )=\left ( \frac{32}{2},-\left (28.1-5 \right )\right )=\left ( 16,-23.1 \right )\\\\& \textup{cirkelligning:}\\&&c\textup{:}\quad (x-16)^2+(y+23.1)^2=28.1^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll}\textbf{b)}\\&\textup{beregning af }\\&y\textup{-koordinat:}\\\\&& (20-16)^2+(y+23.1)^2=28.1^2\quad y>0 \\\\&& y=4.71\\\\&\textup{l\ae ngden af stang }A\textup{:}\\&&4.71\;\mathrm{m} \end{array}


Svar #5
26. april 2022 af Per12345K

har du lidt forklaring til det:)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.