Matematik

Matematik

25. april 2022 af Per12345K - Niveau: B-niveau

Hej nogen som kan hjælpe med den her opgave 

Vedhæftet fil: Billede2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2022 af Anders521

#0 Med f(x) = 1 - exp(x2/4 - 1), er

                          f(2) = 1 - exp(22/4 - 1) = 1 - exp(4/4 - 1) = 1- exp(1 - 1) = 1- exp(0) = 1 - 1 =0

Altså går grafen for f gennem punktet (2, f(2)) = P(2, 0).


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2022 af Anders521

#0 

Trin 2. Der differentieres led for led.                                                                                                                      Trin 3. Hældningen for tangenten bestemmes.                                                                                                  Trin 4. En del af konstantleddet for tangenten bestemmes.                                                                                  Trin 5. Ligningen for tangenten opskrives.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.