Matematik

Hjælp funktion

28. april 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hjælpp, det uden computer så hvordan kan jeg opstille en ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2022 af ringstedLC

Prøv at forestille dig, hvad din CAS ville gøre, hvis du kunne bruge den.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2022 af Jones2929

Se på funktionens dele. Når x >= 4, så gælder funktionen f(x) = 0.5*x + 14. Du skal altså indsætte 3 i 2^x, og så, om det giver 8

f(3) = 2^3 = ?


Skriv et svar til: Hjælp funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.