Matematik

stationære punkter

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

Hej alle.

Er det rigtigt hvis jeg får 49;1, eller er det 7;1, er lidt i tvivl (se fil=

Vedhæftet fil: stationære punkter.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af mathon


Svar #2
11. maj 2022 af freja9292

Er et af mine svar så rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} && \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x,y) \right )=2\cdot \left ( x+7 \right )=2x+14\\\\&& \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} y}\left ( f(x,y) \right )=2\cdot \left ( y+1 \right )=2y+2\\\\ \textup{station\ae re punkt:}\\&& 2x+14=0\Leftrightarrow x=-7\\&& 2y+2\; \; =0\Leftrightarrow y=-1\\ \textup{dvs punktet:}\\&&(-7,-1) \end{array}


Skriv et svar til: stationære punkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.