Matematik

Punkt på banekurven

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

Er svaret ik nej?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af Anders521

#0 Korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2022 af ringstedLC

\begin{align*} \left.\begin{matrix} t^2-t-4=2\\-t^2-t+4=-3 \end{matrix}\right\} &\Rightarrow \begin{Bmatrix} t=-2\vee t=3\\t=\frac{-\sqrt{29}\,-\,1}{2}\vee t=\frac{\sqrt{29}\,-\,1}{2} \end{Bmatrix}\Rightarrow t\in \varnothing \end{align*}


Skriv et svar til: Punkt på banekurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.