Matematik

Afledte funktion

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

er det ikke a?


Svar #1
11. maj 2022 af freja9292

se fil


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af Anders521

#0 ...D


Svar #3
11. maj 2022 af freja9292

Det var ikke rigtigt.. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2022 af ringstedLC

D er sådan set ikke forkert. Men kun at undersøge funktionsværdier i yderpunkterne af definitionsmængden er ikke tilstrækkelig argumentation for monotonien.

Undersøg hvilket af de tre andre argumenter, der er sandt.


Svar #6
11. maj 2022 af freja9292

Det er c


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2022 af ringstedLC

Noget tyder på, at du er gået over til at lege gætteleg...

\begin{align*} f(x) &= \frac{1}{x}-2x\;,\;x>0 \\ \textbf{A: }\left |-2 \right | &> \frac{1}{x} \\ 2 &\;{\color{Red} \ngtr }\;\tfrac{1}{0.25}=4 \\\\ \textbf{C: }f'(x) &=...-2\;{\color{Red} \neq }\,-2x \\\\ \textbf{B: }f'(x) &= -\tfrac{1}{x^2}-2<0\;,\;x^2>0\Rightarrow -\tfrac{1}{x^2}<0 \\ \Rightarrow f(x) &\searrow \end{align*}


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.