Matematik

Spil med lodder

15. maj 2022 af Mathian - Niveau: B-niveau

Spørgsmål 2 medhensyn til at justere spiller. 

Jeg tænker, med fair menes der nok, at sandsynligheden skal justeres så den giver det samme som spil 1, eller ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2022 af Soeffi

#0. Indsætter billede.

Der ser ud til at mangle oplysninger.


Svar #2
16. maj 2022 af Mathian

Tilhørende tekst. Jeg troede man kunne udlede alt ud fra det jeg har lagt ind. Men tak for svar, håber på din hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2022 af Soeffi

#2. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2022 af Soeffi

#0. Som jeg forstår reglerne, så har du 1/6 sandsynlighed for at vinde i første spil, mens du har 2/36 = 1/18 i andet og 1/36 i tredje. Forventningsværdien for hvert spil er:
1. spil:              15/6
2. spil: 30/18 = 15/9
3. spil: 45/36 = 15/12 

Dvs. første spil er bedst.


Skriv et svar til: Spil med lodder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.