Matematik

basis matematik

17. maj 2022 af hjælpeløsmikkel - Niveau: 7. klasse

er ikke serlig klog

Hvad er forskellen på 1/3 og 0,3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2022 af mathon

Hvad er forskellen på 1/3 og 3/10?

                                    \small \frac{1}{3}-\frac{3}{10}=\frac{10}{30}-\frac{9}{30}=\frac{10-9}{30}=\frac{1}{30}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2022 af hffærdig20222 (Slettet)

.


Skriv et svar til: basis matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.