Fysik

Ellære batterimodel opgave

17. maj 2022 af Augustwoc - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder med en fyisk opgave som jeg har lidt svært ved. Det ville betyde meget hvis der var nogen der kunne hjælpe. Opgaven er vedhæftet.

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: Ellære.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2022 af ringstedLC

1. I en seriekobling er strømmen fælles:

\begin{align*} U_\textup{pol} &= I\cdot R_\textup{p\ae re} \\ \left (U_0- U_\textup{pol}\right ) &= I\cdot R_\textup{indre} \end{align*}

2. 

\begin{align*} P &= U\cdot I \\ P_\textup{p\ae re} &= U_\textup{pol} \cdot I \\ P_\textup{bat.} &= \left (U_0- U_\textup{pol}\right ) \cdot I \end{align*}

3. Brug alm. procentregning.


Skriv et svar til: Ellære batterimodel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.