Matematik

Opgave hjælp billedet er vehæfttet af opgaven.

31. maj 2022 af minananan - Niveau: 8. klasse

Her er mine mellemregninger og resultater kan i hjælpe mig med om det er rigtigt 

a. Blandingen vejer 880 g

600 *0,8=480 g

400*1= 400 ml

480+400=880 g

b.  Vægtfylden er 0,8g/cm3


Svar #1
31. maj 2022 af minananan

Her er opgaven til a og b

Vedhæftet fil:unnamed.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. maj 2022 af mathon

         \small \mathrm{\frac{g}{cm^3}}=\mathrm{\frac{g}{ml}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2022 af mathon

Du mangler enheder i dine udregninger
og har ikke vist, hvordan du beregner massefylden/vægtfylden.


Svar #4
31. maj 2022 af minananan

Hvad betyder det du har lagt ud ovenover det med g og cm3 og g og ml 

Er mit var i a rigtigt 

og hvad er vægtfylden? i b


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2022 af mathon

Du har ikke vist hvordan, du har beregnet vægtfylden!


Svar #6
31. maj 2022 af minananan

okay sidste ting 

Vægtfylden er 0,8g/ml 

Den vejer 880 g 

 Blandingen vejer 880 g

600ml *0,8g=480 g

400ml*1g/cm3= 400 ml

480g+400ml=880 g

Er enheder i udregningen rigtige 


Svar #7
31. maj 2022 af minananan

kan jeg ikke sige at vægtfylden fandt jeg ved at kigge teksen hvor der tydeligt ståår 0,8g/cm3 er vægtfylden


Brugbart svar (0)

Svar #8
31. maj 2022 af StoreNord

Neej!
Du skal finde vægtfylden for blandingen, KARL SMART.             :-)


Skriv et svar til: Opgave hjælp billedet er vehæfttet af opgaven.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.