Matematik

Udviklingen af en bestemt sygdom

31. maj 2022 af HA2004 - Niveau: B-niveau

Hej:)

Er der nogen der vil hjælpe med følgende opgave:

Udviklingen af en bestemt sygdom i en region kan beskrives ved: f(x)=31149/1+319*e^-0,03536*x, hvor f(x) betegner antallet af smittede personer i regionen til tidspunktet x(målt i døgn efter sygdommens udbrud).

A) Tegn grafen for f, og benyt modellen til at bestemme antal af smittede personer i regionen 10 døgn efter sygdommens udbrud

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2022 af mathon

                        \small \begin{array}{lllllll}\textbf{A)}\\&& f(10)=\frac{31149}{1+319\cdot e^{-0.3536\cdot 10}} \end{array}


Skriv et svar til: Udviklingen af en bestemt sygdom

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.